Bestyrelsen skal have to nye medlemmer

04-02-2015

Organistforeningens årlige generalforsamling finder sted tirsdag den 5. maj kl. 15 på Hotel Prindsen i Roskilde. Her vil der blandt andet være valg til bestyrelsen, som må tage afsked med Thilde Madsen og Lasse Christensen.

Som erstatning for de to peger bestyrelsen på Pia Jeanette Nielsen og Henrik Strøm.

Pia er organist ved Ulkebøl kirke i Sønderborg, Haderslev stift. Hun har været tillidsrepræsentant i stiftet siden januar 2014.

Henrik er organist ved Abildgård kirke i Frederikshavn, Aalborg stift. I Organistforeningens sammenhæng har han hidtil især gjort sig bemærket som en flittig anmelder i medlemsbladet.

Andre kandidater er naturligvis velkomne. Se hvordan det foregår under indkaldelsen til generalforsamlingen.