Medlemskab af Organistforeningen

Organistforeningen optager enhver, som har bestået Præliminær Orgelprøve fra en af landets tre kirkemusikskoler, eller som har en tilsvarende uddannelse.

Nyuddannede og nyansatte PO'ere skal indmelde sig inden for den første måned for at få ret til bistand med det samme. Ellers skal man være medlem i et halvt år for at få det.

PO-studerende kan til reduceret kontingent optages i Organistforeningen. Opmærksomheden henledes dog på, at hvis en PO-studerende ansættes i folkekirken før uddannelsen er færdiggjort, er det Dansk Kirkemusiker Forening, der har forhandlingsretten til stillingen, indtil uddannelsen er færdiggjort.

Udmeldelse af foreningen sker skriftligt til foreningens sekretariat med en måneds varsel til udgangen af kalenderåret.

Indmeldelse

Send en mail til med navn og adresse, så sender vi indmeldelsespapirer til dig - eller hent en blanket her:

Se kontingentsatser

Medlemsfordele

• Organistforeningen forhandler din løn og dine ansættelsesvilkår – generelt i forbindelse med indgåelse af overenskomster og konkret, når du
    • bliver ansat i en organiststilling.
    • kommer ud for ændringer i din stilling.
    • skal søge lokalt løntillig.
  • Organistforeningen er klar, hvis du får brug for hjælp til at løse tjenestelige udfordringer eller konflikter på arbejdspladsen.
  • Du kan deltage i Organistforeningens årlige stævne, som giver inspiration til det kirkemusikalske arbejde, føling med din fagforening og ikke mindst et stærkere fællesskab mellem PO-organister.
  • Du modtager fagbladet Organist.org hver måned (undtagen august).
  • Du får mulighed for at benytte dig af særligt økonomisk fordelagtige tilbud fra Organistforeningens samarbejdspartnere.
LÆS MERE i vores præsentationsfolder.