Organist ved Rødding Frimenighed

Da vores dygtige organist søger nye veje, mangler vi en organist / kirkemusiker, der i samarbejde med præsten kan understøtte menighedens liv og bidrage musikalsk ved såvel kirkelige handlinger som andre arrangementer.

Vi søger en person, der dels kan tilrettelægge arbejdet selvstændigt og dels kan virke i et frugtbart samarbejde med først og fremmest præsten, men også med øvrige ansatte og menighedsudvalget.

Du skal selvfølgelig have en relevant faglig baggrund; men vi lægger også megen vægt på, at du er engageret, kreativ og med lyst til udfoldelse og udvikling.

Vi ser gerne, at du kommer med din præsentation af hvem du er: Fagligt, som organist og musiker, som kollega, som medarbejder og som menneske.

Rødding Frimenighed er:
  • En levende menighed med et stærkt engagement
  • En menighed der kræver meget og giver endnu mere
  • Et stort og inspirerende fællesskab
  • Fyldte kirkebænke og fuldtonende sang
  • Sang under kirketag, koncerter, foredrag, læsekreds, højskolesangbog og Grundtvig.
Frimenigheden er fra 1874, kirken fra 1909, orgelet er fra 1963, og er i 2020 restaureret med en ny principal 8´.

Den nye principal 8´, lægger en overbevisende klang i orgelbunden uden at tynge den unødigt - og er i sig selv et ualmindeligt smukt, vokalt klingende register.

Foruden orglet er der klaver i kirken, som også gerne må anvendes ved kirkelige handlinger.

Stillingen som organist er som udgangspunkt på 18,5 timer ugentlig. Du skal være indstillet på fleksibel arbejdstid, der tilgodeser kirkelige handlinger og andre arrangementer. Til gengæld tilbyder vi et udviklende job med plads til dine initiativer og relevant efteruddannelse. Løn og ansættelsesvilkår aftales ud fra kvalifikationer.

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos vores præst Mette Geil, tlf. 7484 1117. Du kan finde yderligere oplysninger om Rødding Frimenighed på hjemmesiden www.roeddingfrimenighed.dk

Ansøgning sendes til e-mail roeddingfrimenighed@gmail.com eller Rødding Frimenighed, Kirkebakken 2, 6630 Rødding m. ansøgningsfrist d. 2. marts 2021 kl. 12.00.
Samtale og prøvespil gerne den 9. marts.
Forventet tiltrædelse gerne 1. april 2021 eller snarest derefter.

Rødding Frimenighed er en grundtvigsk menighed, der blev oprettet i 1874 i det dengang tyske Sønderjylland. Kirken er fra 1909 og restaureret i 2009. Frimenigheden har godt 1000 medlemmer; der er et stort engagement i menigheden og foruden de kirkelige handlinger, er der et væld af kulturelle arrangementer og et nært samarbejde med Rødding Højskole.