window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43707263-1');
Vikar/ Individuelt ansat2021-03-26T11:56:01+01:00

Individuelt ansatte og vikarer

Individuelt ansat organist

Som individuelt ansat organist er du ansat på særlige vilkår. Grunden hertil kan blandt andet være, at du er

• ansat i stillinger på mindre end otte timer om ugen, og dermed ikke er omfattet af overenskomsten
  • ansat i en tjenestemandsstilling hos en arbejdsgiver uden for folkekirken
  • tidligere tjenestemand, der får udbetalt tjenestemandspension.

Organistforeningen tilstræber at sikre, at individuelle ansættelser i så vid udstrækning som muligt sker på samme betingelser som en overenskomstansættelse.

Kontakt sekretariatet for nærmere info om individuel ansættelse.

LÆS OGSÅ om kørselsgodtgørelse for organister med otte timer ugentligt eller mindre.

Organistvikar i folkekirken

Ved vikaransættelser aftales vilkårene af organisten selv – medmindre der er tale om en vikaransættelse på mere end 8 timer om ugen over mere end 1 måned. Vikaransættelsen er i så fald omfattet af overenskomsten, og vikaren skal have et ansættelsesbevis og pension af sin løn.

LÆS OGSÅ om vejledende vikarsatser