Golf Hotel Viborg

Glæd dig til stævnet i Viborg [aflyst]

4. december 2020

I 2021 er der – om alt går vel – både stævne i Organistforeningen i maj og Nordisk Nordisk Kirkemusiksymposium i august. Organistforeningens bestyrelse ønsker at opmuntre medlemmerne til at deltage i begge dele. Derfor er stævnet næste år én dag kortere end så ofte før, og det varer således ikke helt til onsdag, som vi fejlagtigt skrev på bagsiden af Organist.org i november.

Stævnet finder sted fra søndag den 16. maj sidst på eftermiddagen til tirsdag den 18. maj efter frokost og foregår på Golf Hotel Viborg. Nordisk Kirkemusiksymposium i Helsingfors finder sted den 26.-29. august 2021. Det kan være en god ide at planlægge sin deltagelse allerede nu – og gå i dialog med menighedsrådet omkring dette.

Under Organistforeningens stævne i maj 2021 er der lagt op til besøg i både Viborg Domkirke og den nærliggende Asmild Kirke. Komponist, korleder og tidligere organist Erling Lindgren vil mandag formiddag medvirke sammen med sin rytmiske trio. Tirsdag formiddag er der foredrag og fællessang ved tidligere højskoleforstander og højskolesangbogsudvalgsformand Jørgen Carlsen.

Det fulde program for stævnet vil blive offentliggjort i marts-nummeret af Organist.org og på siden her.

OPDATERING: Det planlagte stævne aflyses, men generalforsamlingen ventes gennemført mandag den 17. maj. Læs mere her.

Golf Hotel Viborg

Tags:

Del: