Sommerens og efterårets kurser

27. april 2023

Tilmeldingsfristen nærmer sig for årets sommerkurser. Dels er der sommerhøjskolen i Vestervig den 25.-28. juni, og dels danner Løgumkloster Højskole ramme om både kirkemusikkurset (i samarbejde med kirkemusikskolen) den 25. juni til 1. juli og KORLIVS sommerskole den 23. til 29. juli.

En anden lidt større begivenhed, som finder sted i sensommeren, er kirkemusikerfestivalen i Billund den 1. september for kirkemusikere i Ribe og Haderslev Stifter.

Og kirkemusikskolerne kan til efteråret blandt andet friste med kurser om ergonomisk spilleteknik (Vestervig Kirkemusikskole i Aarhus), om at skabe sine egne, gudstjenesteegnede orgelstykker (Sjællands Kirkemusikskole i København) og med metodik og praktik for øvede korledere (Søren Birch på Løgumkloster Kirkemusikskole).

Vi har opdateret kursuskalenderen til og med oktober. Fra kirkemusikskolernes side mangler der dog fortsat en række oplysninger, og KORLIV har ikke offentliggjort deres kursusprogram for 2023/24 ud – så hold også øje med kirkemusikskole.dk/kurser og korliv.dk.

Gå til kursuskalenderen

Del: