Generalforsamling2022-06-28T10:46:32+02:00

Organistforeningens generalforsamling 2022

Den ordinære generalforsamling i Organistforeningen fandt sted tirsdag den 31. maj 2022 kl. 13.45 på Golf Hotel Viborg, Hans Tausens Alle 2, 8800 Viborg.

Her handlede formandsberetningen blandt andet om bestyrelsesarbejdet generelt og ikke mindst (efter)uddannelse og psykisk arbejdsmiljø, og der kunne fremlægges et regnskab med stort overskud. Desuden skete der en enkelt udskiftning i bestyrelsen, idet Jens Nielsen trådte ind som erstatning for Henriette Hoppe, der havde valgt at gå ud af bestyrelsen efter mange års indsats.

Efterfølgende har bestyrelsen konstitueret sig på ny og fordelt udvalgsposter. Ingrid Bartholin Gramstrup, Knud Damgaard Andersen og Karin Bitsch Antonsen er fortsat henholdsvis formand, næstformand og kasserer.

Se referat af generalforsamlingen 2022

Se bestyrelsens konstituering med udvalgsposter i boksen nederst på siden her.