window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43707263-1');
Generalforsamling2021-09-01T14:29:59+02:00

Organistforeningens generalforsamling 2021

Foreningens ordinære generalforsamling fandt sted mandag den 16. august 2021 kl. 14 på Golf Hotel Viborg. Her blev Mette Bredthauer valgt ind i bestyrelsen som erstatning for Henrik Strøm.

Efterfølgende har bestyrelsen konstitueret sig på ny og fordelt udvalgsposter. Der er ikke de store ændringer, Ingrid Bartholin Gramstrup, Knud Damgaard Andersen og Karin Bitsch Antonsen er fortsat henholdsvis formand, næstformand og kasserer.

Referat af generalforsamlingen følger i medlemsbladets november-nummer samt her på siden.

Se bestyrelsens konstituering med udvalgsposter i boksen nederst på siden her.

Generalforsamling 2020

Sidste års ordinære generalforsamling i Organistforeningen fandt med forsinkelse sted mandag den 24. august 2020 kl. 14.30 på Milling Hotel Park i Middelfart.

Læs referatet her