window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43707263-1');
Årsmøde2021-08-16T09:32:55+02:00

Organistforeningens årsmøde

Tid: mandag d. 16. august 2021 kl. 12-20

Sted: Golf Hotel Viborg, Hans Tausens Alle 2, 8800 Viborg

Pris: kr. 600,- (deltagelse i generalforsamling alene er gratis)

12.00   Ankomst og frokost

13.15   Velkomst v. Ingrid Bartholin Gramstrup
            Nyt fra sekretariatet v. Louis Torp

14.00   Generalforsamling

15.30   Kaffe

16.00   ”Velkommen til den nye højskolesangbog”, foredrag med sang- og koncertindslag, v. Erling Lindgren og jazztrio (se nedenfor)

18.00   Middag

20.00   Tak for i dag og kom godt hjem

Programpunkt: Velkommen til den nye højskolesangbog
Nye sange og salmer fra 19. udgave af Højskolesangbogen ved Erling Lindgren og koncertindslag ved hans jazztrio

Midt i coronatiden, i november 2020, udkom den 19. udgave af Højskolesangbogen, og den er allerede blevet stormende godt modtaget. Den indeholder 601 sange, hvoraf de 150 er nye.

Vi vil dykke ned i sangbogen og nærlæse en række af sangene, gamle såvel som nye, på forskellig vis:

• Vi skal (naturligvis), efter korte introduktioner, synge nogle af dem
  • Vi skal udføre nogle af dem i satser for blandet kor
  • Vi skal lytte til instrumentale og improviserede udgaver af sangene

MEDVIRKENDE
Duo Grimal / Lindgren (billedet), bestående af Lene Grimal, saxofon og Erling Lindgren, klaver.

Lene Grimal er uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium og har siden været aktiv som musiker og underviser i mange forskellige sammenhænge.

Erling Lindgren er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Universitet, har siden 1991 været organist ved Lemvig kirke og gik på pension i 2016. Han er leder af Østjysk Kammerkor, og er desuden aktiv som komponist, foredragsholder og jazzpianist.

Duoen er denne dag suppleret med Lars Ole Gotfredsen, kontrabas. Lars Ole er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium, underviser ved VIAUC, og spiller bl.a. i jazzkvartetten Nordtone.

Organistforeningens årsmøde 2020

Se en lille fotoreportage fra Organistforeningens årsmøde, som fandt sted den 24. august 2020 på Milling Hotel Park i Middelfart (klik på billedet og derefter på fuldskærm-ikonet nederst til højre i videoen).

ARTIKLER OM ORGANISTFORENINGEN

Se alle nyheder