window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43707263-1');
Konflikthåndtering2021-04-19T10:11:04+02:00

Konflikter kan løses og forebygges

Konfliktløsning

Når tingene brænder på, og der opstår uenighed om løn- og ansættelsesvilkår, samarbejde eller lignende, er Organistforeningen klar til at varetage dine interesser.

Tillidsrepræsentanterne er uddannet til at løse sådanne opgaver, og med bestyrelsen og sekretariatet i baghånden er de en god støtte for medlemmerne.

Gode råd til håndtering af konflikter

Organist og konfliktmægler Morten Hinz har skrevet en artikelserie om konflikthåndtering. Den er oprindelig bragt i Organistbladet over ti numre fra 2011 til 2012. Organistforeningen bragte den med tilladelse i en lettere tilpasset version her (printvenlig pdf-fil):

Når uenigheden gør ondt – Om konflikthåndtering

ARTIKLER OM KONFLIKTHÅNDTERING