Hvornår

6. maj 2024    
12:00 - 20:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Severin kursus- og konferencecenter
Skovsvinget 25, Middelfart, 5500

OBS: Log ind på hjemmesiden, så kan du tilmelde dig

Organistforeningens årsmøde 2024

Mandag d. 6. maj på Severin kursus- og konferencecenter, Skovsvinget 25, Middelfart

PROGRAM

Fra 11.00 Ankomst
12.00 Frokost
13.15 Velkomst ved formand Ingrid Bartholin Gramstrup
13.30 Generalforsamling
Uddeling af Kirsten Skau Pedersens Rejselegat for Organister
15.30 Kaffe
16.00 Inspirationskursus ved Brian Stenger Poulsen (se nedenfor)
18.30 Middag
20.30 Tak for i dag

STED
Årsmødet finder sted på Severin, som er Coops nyligt udvidede og restaurerede kursus- og konferencecenter med panoramablik over Lillebælt. Det fungerede op igennem 1900-tallet som Andelsskolen, FDB’s uddannelsessted.

Ved ankomst med offentlig transport tager man toget til Middelfart og derefter bus 401 mod Strib kl. 11.25-11.30 (stoppested: Skovsvinget) eller går 2,7 km. fra banegården. Ved ankomst i bil kører man mod Middelfart fra afkørsel 58b, hvorefter Skovsvinget er første vej i første rundkørsel.

Adresse: Skovsvinget 25, 5500 Middelfart, web: severinkursuscenter.dk, telefon: 63 41 91 00.

PRIS
600 kr. (OBS: deltagelse i generalforsamlingen er gratis. Hvis du vil tilmelde dig generalforsamlingen alene, så skriv en mail til kontakt@organist.org)

INSPIRATIONSKURSUS

Brian Stenger Poulsen er organist og korleder ved Aarhus Domkirke. Han vil fortælle om Skt. Clemens Drengekor og sit arbejde med drengene. Samtidig vil han medbringe en række eksempler på både korsatser og øvelser. Der bliver derfor rig lejlighed til at få både og stemmen og kroppen rørt.

Historien om Skt. Clemens Drengekor er en historie om at skabe et ambitiøst kor med rum til leg, fællesskab og læring. I 2003 tog Aarhus Domkirke sammen med Aarhus Musikskole initiativet til Skt. Clemens Drengekor, og koret fejrede sidste år sit 20-års jubilæum med en festkoncert i Aarhus Domkirke. I dag tæller koret 45 drenge og mænd i alderen 9-60 år. Koret synger 10-15 koncerter om året i både ind- og udland, og samarbejder ofte med andre drengekor. Koret har høje musikalske ambitioner, og derfor har undervisningen fra dag ét været på et højt niveau.

Dirigent Brian Stenger Poulsen har siden august 2020 været ansat ved domkirke som organist og leder af Skt. Clemens Drengekor. Med uddannelser som klassisk sanger og almen musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium samt organist fra Vestervig Kirkemusikskole har han de bedst tænkelige kvalifikationer for at kunne videreudvikle Skt. Clemens Drengekor og organisationen omkring koret. Med sig har han 25 års erfaring som leder af kor af forskellig art, blandt andet Sct. Peders Koncertkor ved Sct. Peders Kirke i Randers, og som gæsteinstruktør ved korstævner.

Tilmeldinger

Deltagelse i Organistforeningens årsmøde

Du skal logge ind eller registrere dig for at oprette en tilmelding.