PFA er mere end pensionsopsparing. Organistforeningens medlemmer kan også lade sig dækket af en særlig helbredssikring.

Brug din mulighed for helbredssikring i PFA

1. november 2014

Som medlem af Organistforeningen har du mulighed for at tegne en helbredssikring i PFA. Den giver dig mulighed for at komme hurtigt til undersøgelse og blive behandlet, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Af Claus Jens Hansen, kundechef hos PFA

Knirker ryggen mere, end hvad godt er, eller slår knæet knuder? Så er der hjælp at hente i din helbredssikring i PFA. Med sundhedsforsikringen, PFA Helbredssikring, er du nemlig godt dækket ind, hvis du får brug for hurtig behandling. Du kan for eksempel få dækket udgifter til undersøgelse og operation og få behandling hos kiropraktor, psykolog, diætist eller zoneterapeut.

Lise Qvist er produktchef for Helbredssikring i PFA, og hun fortæller, at mange især er glade for den tryghed, der ligger i at kunne komme i gang med det samme.

”Sygdom er altid ubehageligt for den, det går ud over, men også familie, venner og kollegaer bliver ramt. Og er der oven i købet en lang ventetid, øges belastningen for den enkelte, ligesom symptomerne kan blive værre. Derfor oplever mange det som en stor lettelse, når de kan komme hurtigt i gang med undersøgelser og behandling,” siger hun.

Hellere forebygge end helbrede
I 2013 gik 69 procent af udbetalingerne fra PFA Helbredssikring til behandling af lidelser i bevægeapparatet. Langt de fleste døjer altså med problemer i knogler, led, muskler og sener. Nogle af disse lidelser kunne sandsynligvis være afhjulpet, hvis man havde sat ind tidligere.

”Det er rigtig dejligt, at helbredssikringen kan hjælpe, men det ville jo være endnu bedre, hvis skaderne blev afhjulpet tidligere,” påpeger Lise Qvist.

Hun fortæller, at PFA blandt andet har udviklet en app, PFA Sund, som giver inspiration til både små og store livsstilsændringer. Eksempelvis kan du sætte dig nogle mål, som at cykle på arbejde to dage om ugen eller at lave afspændingsøvelser ti minutter om aftenen.

”Med app’en har du altid dine mål ved hånden, og du kan følge dine egne fremskridt. Det er vigtigt for at bevare motivationen, så livsstilsændringerne udvikler til faste vaner,” siger Lise Quist.

Vil du vide mere?
Log ind på mitpfa.dk og se præcis, hvordan du er dækket af PFA Helbredssikring.

Har du spørgsmål til din helbredssikring, er du velkommen til at ringe til PFA Sundhedscenter på 70 24 50 01.

Tilmelding til helbredsskikring foregår via Organistforeningen. Find tilmeldingsblanket her.

PFA er mere end pensionsopsparing. Organistforeningens medlemmer kan også lade sig dækket af en særlig helbredssikring.

Tags:

Del: