window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-43707263-1');
Lån & Spar Bank / CO10 Bank2022-01-13T13:32:09+01:00

Lån & Spar Bank / CO10 Bank

Organistforeningen og CO10 har et samarbejde med Lån & Spar Bank og har etableret CO10 Bank. Du kan som medlem af Organistforeningen få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet høj rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmerne af Organistforeningen.

Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank
Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde – det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde via www.lsb.dk/CO10 og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Medlemsfordele hos Lån & Spar
Fællesskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af Organistforeningen få en række fordele og særligt gode vilkår:

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto

• Du er medlem af Organistforeningen og har afsluttet din uddannelse
  • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
  • Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Men evt. ændringer og nye realkreditlån, skal gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
  • Der er 3% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. 0% på resten
  • Rentesatserne er variable og gælder pr. januar 2022. Se alle vilkår på lsb.dk/medlemsvilkaar.

Kontakt Lån & Spar Bank og hør mere om 3% på lønkontoen og de øvrige fordele hos Lån & Spar.

Sådan får du et af Danmarks billigste billån

• Kontakt Lån & Spar og lad dem regne på, hvilke ekstra gode betingelser de kan give dig, fordi du er medlem af Organistforeningen.
  • Lån til hele bilen eller til den del, du mangler, hvis du allerede har udbetalingen
  • Vælg mellem fast eller variabel rente.
  • Hænger du på et dyrt billån, så Lån & Spar regne på, hvor meget du kan spare om måneden ved at flytte lånet.

Beregn selv dit billån her.

Du kan også se mere her: www.lsb.dk/co10.

SENESTE NYHEDER

Se alle nyheder